RideABikeOnTopOfMe.......... Hei yei yeah!!


    Jajjemän!
Förra veckan var jag och Idaa i den stora staden Stockholm. Vi bodde i min syrras övergivna (och något lilainspererade) lägenhet och syftet var lite spel på gatan.
 Cute!
Det va svinkul att spela. Här ser ni oss på Västerlånggatan. Tyvärr sjöng jag sönder mej och kunde inte prata på resten av vistelsen.
Vi var så hungriga!
Jag höll på att dööööööööööööööö!! (Jules probably know my feeling..) så vi trilla in på närmsta krog och käkade Inianmat. Mums vad gott!
Besök.
På kvällen tittade LedHund förbi och var sådär härligt "jag lagar efterrätt"-benägen. Det blev chaikryddade citrusfiléer och te.
 Ojojoj vad trevligt!
LedHund jobbar natt och var egentligen tvungen att sova hemma klockan nio. Närmare tio blev hon innan vi kunde slita oss från hetlevrade diskutioner om ALLT och inget.. Hälit!
 TopShop!
Nästa dag köpte jag en finfin byxdress "såna som ABBA har" som jag posade lite med i sängen.
 
Sen tog vi 1000 bilder där vi såg ut som mongon och garvade.

Det fanns en trevlig liten park där vi slog oss ned i varsin stol. LedHund skickar så otroligt långa sms förstår ni & Idaa blev helt knäpp av att behöva svara så hon ville tvinga mej. Jag, som inte klarar av T9, fick dampet på hennes trångsynthet och det hela slutade med att vi gick till Konsum och köpte sockerabstinensnedsättande godis. Sen åt vi tills vi mådde illa.
 Evil eye!
Tydligen lyckades i iallafall svara och sällskap dök upp. det gjorde även störtskurarnas störtskur och vi fick ta skydd på ett mysit café. Vi drack chai och läste högt ur Cosmopolitans sexspalt.
 HallelujaMoment.
Den kvällen blev det Vegokäk med utsikt! Sjukt gott, sjukt fint, sjukt trevligt.

Sen med mätta magar blev det supernajs hängmattesession.
 Gung!
Detta var tamefan en härlig tripp. Tjejjer, vegokäk och klimakterieväder i mitt hjärta..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0