Jag stiger opp när jag sovit färdigt Jag somnar om mitt i en orkan

 Alltså.
Jag har fett mycket att göra, capish?
   Musikalrep varje dag nu.
Det finns ingen tid att blogga! Knappt leva.
Jag lovar att skriva mer regelbundet när det häringa vansinnet är över, men fram tills dess lär musiken ta över hela min tillvaro.
Likt bilden så kryptiskt förtäljer...

I'm burning!!

<-- Raspberry.
Vi anordnade en liten såkallad drinkkväll, Alfon & Jag.
Någon (känn dej inte vid för det är försent iallafall) hade glömt lite Bacardi Razz på min fest så vi passade på. *BlandaBlanda* Se så fint det blev!
 <-Peach
Den här lilla kreationen fick namnet Peach Da Moon -Dedication to Damon- Mest på grund av färgen.
Kvällen spenderades i badkaret. Hett, lyxigt & härligt. Jag invigde min nya bikini och vi lyssnade bakom öppna dörrar på ingen mindre än allas vår Beethoven. Men ackompagnerat utav ödessymfonins numera smått ironiska dramatik började mitt hår brinna. Kvällen fick en traumatisk vändning.
 En mycket kvick Alfonisk manöver senare, nedbäddad framför öppen eld med M&M's i munnen kändes situationen under kontroll.

Jag ska viska det så ingen hör...

Nu har mina pojkkompisar Albann & Pontus precis åkt hem.  Vi har:
-Spenderat allt för många minuter på Finspångs Godislager.
-Hört Pontus mycket pedagogiskt/pedofilistiskt viska i våra öron "Sååå..vilket godis ska vi nu köpa...?" =Kvällens abseluta höjdpunkt!
-Till slut kommit överrens om vilka filmer vi skulle hyra.
-Gått hem och konstaterat att det hade hunnit bli mörkt.
-Kollat på en mobbningsfilm om en tjock kille som dog.
-Kollat på en våldsfilm om en snygg kille som hette Brad Pitt.
-Mysat i soffan och svullat som fan.
En riktigt trevlig kväll vill jag hävda!

Jag är kär i den blekaste killen i världen.

Förträfflig helg minsann!
Fredan var helt hilarious med allt härligt ett musikalrep kan föra med sej. Solen strålade, glassen smakade, Emma&Simon shakade loss riktigt ordentligt på orkesterrepet.
Såhär stelt var det inte. Vi dansa och allting! + Kolla in mitt fräna "Jag-tror-jag-kan-sjunga-bättre-om-jag-håller-micken sådär-lite-coolt"-grepp..
Kvällen spenderades hemma hos FrökenAdams. På VärldensBar höll vi verkligen på att somna i soffan tills vi träffade Pontus&Johan. Det livade upp!
  SuperHair !
<- MrTwister
På Lördan var det så förjordat varmt! Bråkade först lite likt PMSet påbjuder. Gick sedan i min ensamhet och satte mej för att sola på en helt random parkeringsplats. RJ kom förbi.

Ni förstår det finns vissa saker jag inte gör. Av principskäl. Jag har till exempel aldrig på mej shorts+tajts, jag gillar inte pannkakor eller glass. Speciellt inte glass med jordgubb eller vanilj... Jag skulle därför kunna utrycka mej såhär. Detta var en dag full av förnyelse.

Hursomhelst. Även Rikke råkade ut för PMStjejjen och vi bråkade lite oxå vi. Försoningens timma slog och jag begav mig till BlackHorn för vänner, kärlek och pomme. Det var CosmicCollision-time och kvällen kom att bli lång, högljudd och minnesvärd.
 H.E.A.T
Ni vet "I can walk a 1000miles to be with you" spelade, posade, flaxade med hår/spray/cykelbyxer och bjöd lyckliga oss på öl. + Mer öl.. +Att vi snodde öl... =Vi var måttligt berusade. =Jag hade sönder ett glas. =SuperSNällaGurra hämtade en sopborste och sopade upp. Allt detta TROTS att han var arg på mej över den här eviga kungenproblematiken.
Natten spenderades lutad mot en tvättmaskin.
 <-Random bakisbild.
Söndan som var lite bakis gick heltåhållet åt filmens underbara värld. 4.5 filmer blev det totalt. Vi åt 3 pizzor, kycklingspett, kaviarmackor, jordnötsringar, chips, godis, 2liter fanta och 2liter cola (som vi tyvärr tappade åt dess öde på asfalten eftersom vi var för snåla för att köpa en ordentlig påse). Framåt kvällen satt samtliga bakfyllerister och grät vid teven när hunden Marley dog av ålderdom. Usch så sorgligt!
Idag har jag suttit i solen med mina vänner KinaStina, Pontus, Idaa & SarreBalle. 
       Cheers!

Hope & Glory

Som den enormt etablerade bloggerska jag är var jag igår på en såkallad vernissage. Det var en mycket exklusiv bilrelease på Rejmes faktiskt. Vi drack gratisvin och provade ost.

Malle & Jag var egentligen där i underhållningssyfte. Spelningen gick brabra och ni vet LjudteknikerGurraFrånSon var riktigt snäll.

Alltså jag måste bara säga en sak! Jag är kär. I en jävla bil!! Den är såååååå snygg ni kan inte fatta. Det räcker inte att visa den på bild. Jag kan inte säga "Den är orange" för då tror ni den är ful. Men lita på mitt ord vänner...bilen är nåt alldeles extra.

hur som helst. Framåt kvällen tog jag och ovannämnda väninna en av utställningabilarna och crusade iväg på Norrköpings nattsvarta gator. "I'm still standing for hope and glory !!"

Idag har jag ätit chokladboll till frukost.


RSS 2.0