SenaNätterTommaGlas.....Spice up your life!!

        Vi lever i den bästa av världar, vänner!
 Brow's before Hoe's
När jag ( ca en timme för sent) dök upp hos Larsa & Malle var det högaktiverad sminksession som gällde. Vi åt en god paj och hade det trevligt med nåra glas vin. Ojä!

Snygga som fan ( Malle beslutade sig till sist för att dumpa morgonrock/birkenstocktoffle looken ) traskade vi klädda som muslimer i tillfixadfrisyrmotregnskyddandeskafträddöverhuvvetsomenprovosoriskburka. Hos födelsedagsbarnet Simon Hassle var förfesten seg med för min del extremt givande (Makus efter ett par öl är bland det bästa som finns..)

Av ekonomiska skäl blev Otten dissat denna iskalla afton och efter ett snabbt besök på Dehli, en snabbspurt upp till PubWasa ( i 10cms klackar. SMÄRTA!!!), en, av tidigare nämnda Makusfinansierad, ridtur nedför Drottninggatan gick vi slutligen in på ett fullpackat Hugo.

   LakritsShoot i mitt hjärta.
 Vi satt runt ett litet bord, hela gänget, snacka, skojja, shotta, sjöng AlfonsÅberg-låten (?) och hade en hell of a time !!
Vilken kväll asså! Man kände där nånstans i fyllan&villan att man kommit varande lite närmare som människor faktiskt. Åhh...vi är bästa gänget, indeed! Jag sa: Efter nästa låt måste jag dra!
 Och vad blir nästa låt om inte just...Piece of me!

 Katrinäholme himself.
Denne fine man gjorde min kväll extra minnesvärd. Shake that ass, mister!


Kommentarer
Postat av: KSKS

JAAAA

2008-10-05 @ 12:31:06
Postat av: matilda

2008-10-10 @ 15:58:24
URL: http://gree
Postat av: Matilda

Jag är lite bitter att alla karlar vart suddiga denna afton.. men snygga ärom ändå! dom får ta o dricka lite loka med naturlig skärpa

2008-10-10 @ 15:59:19
URL: http://greenapple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0