Circle of Antastning

Min förmiddag var tämligen trött och grinig. Men efter lunch tog det fart. Sånglektionen = Sååååå inspererande!! Hann inte sjunga ett dyft men känner mej ändå sjukt motiverad till de nya låtarna. Jäää!

               SessionOfConfession
Jag ska säjja en grej nu till alla och envar som berörs av det ihärdiga svinnet av diverse livsvaror i elevrumsdjungeln: DET ÄR JAG SOM TATTAR!!!!!!!!!! Nu vet ni det. Och för att återgälda detta samt stilla mitt eget ständigt expanderande samvetskval har jag dagen till ära varit på Ica och inhandlat ett paket Earl Gay. Bara för allmänheten att ta för sej.
Tristessen bredde i mitt stilla sinne ut sig framåt eftermiddagen. HÖSTÅNGEST! Irrade runt (njaa...låg på magen i en soffa snarare) som en olycksalig ande, visste varken ut eller in. Det hela slutade (på mage i en annan soffa med Isabell Lysell på ryggen) i en extremt urflippad konversation med mina brudar angående....både det ena och det andra ska jag säjja er!
 <3<3
Malle stickar en mössa: Nu går det lite dåligt här...men det beror nog på att jag heter Malin...

"Emma...när man har höstångest, vet du vad man ska göra då? Då ska man gå och fika med sin bästa vän!"

     Så skedde.
På CoffeeHouse by George rann tiden iväg med EddiPeddi och så småningom Idaa "StoraBysten" Hermansson. Hett!

Vet ni vad. Det finns inget bättre än att i stillan ro få somna in, allra längst upp vid taket på en balkong i De Geer-hallen, vaggad till sömns av en finstämd symfoniorkester. Ahhh vilket underbart avslut på en underbar dag!

Utmana hästen, Alfon!

Kommentarer
Postat av: agnes

earl gay!! haha xD

2008-10-03 @ 18:29:39
URL: http://rosetter.blogg.se/
Postat av: KSKS

Hej hej Skriv något nytt älskling!

2008-10-04 @ 21:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0