Å duvet, när blommorna brister! Allas näsor rinner å dom ser utsom skit. Åjag..är så jävla snygg!

 RikkePikke&Jag
Idag har vi:
Lagat potatis&fläskfilé (fast det var ko jag svär!) alldeles själva.
Ätit jordgubbar på den GrönaSköna SolskensAltanen.
Ätit Cherry Choco-glass från Lidl.
Cyklat TandemCykel
Köpt godis i LotorpsKiosken
Suttit på BåtBryggan och mycket smart diskuterat hur världen egentligen fungerar.
Cyklat hem i dunderfart
Fotat lite på den Medelhavsinspererade Stångbergianska husentrén.
LÅtsats att vi var i Grekland ( i alla fall jag..)
 RJ
 Lotorp!
 Twister? KRETA..
Emma: Innan hade jag ju ingen aning om de vänner jag lärt känna nu. Nu har jag ju väldigt mycket aning om dom!

..vi behåller bara skorna på....

Jaaa...och den dagen vi vaknade upp hos herr Werner tog vi en roddtur ut med båten, solade, badade, softade och hade det förträffligt trevligt solen. Och trots att hela ekipaget bara bestod av en olivgrön eka kände sig Emma&Sara som två solkyssta blondiner på en lyxjakt i Saint Tropez, med två muskolösa hunkar som ända sällskap. Detta är livet mina vänner!

Resten av eftermiddan åt, åt och åt vi. Rabarberpaaaaaaaaj...SlurpSlurp!

Den är efter dygn som detta man allvarligt överväger att flytta ut på landet.
-Ciao!

Är inte den som brukar säjja sånt här...jag kan viska det så ingen hör!

En dag i livet.
Igår åkte de tre färgglada vännerna Eddi, Emma och Sara ut till Anders Werner på landet, in the country så att säjja...

En himmelsk tillvaro!
Vi lagade paj och satt under infravärmen på en Medelhavsveranda, med katter strykandes runt benen och apfelsaften lent sipprandes utmed strupväggarna. När skymningen nalkades cyklade vi ut på landsvägen, förbi ladugårdar, kohagar och smultrondiken. När vi nådde den vackert opalfärgade sjön rök kläderna och vi badade halvnakna i det mörka vattnet. Solnedgången färgade skogen röd och världen förvandlades till ett fotografi som taget av Julia Eriksson. Ack, paradis!
Låt mej besjunga din sköna ljuvlighet...::Vi har ett eget hus på landet.
Himlen den är ännu blå!
Glas som klirrar grogg i handen..
Och jag kan svära på!
Att DETHÄR är nog så nära...
Himlen som vi kommer nå.
           <3<3

Saturday Sun::..


Älskade Werner

När jag såg Anders där igår på Hugo blev jag helt sjukt chockad och jättelycklig. Han var så otroligt vacker och såg så glad ut! Jag tror han är den snyggaste personen jag känner..

Ni ska i alla fall jag, Eddi och Sara till hans lilla hus i skogen och softa till beatet.
Yo!

Í'm not cp. don’t fall in love with strippers! I like it when they shake, but I like f¤cking groupies better..


Wanna be a badgirl again.

En överspeedad oboydrickar-afton hemma hos Walle.
Hahaha vi skulle sett oss på Kungsgatan, skjutsar, utan lysen, 180.
Emma: Tänk om polisen tar oss...
Walle: POLISEN!!!!
En hel piket buss uppenbarar sig i vårt smått onyktra synfält.
--TVÄRNIT--
Jag hoppade vant av lixom i farten ( det här har vi övat på mycket förstår ni ) och Sara började nonchalant prata i sin påhittade mobiltelefon. "Heeeeeej..." Hjärtat låg nånstans i halstrakten, vikken adrenalinkick! Och jag kände mej så cool! Sikken reaktionsförmåga, sikken manöver, sikken skicklighet! Vi är bäst när det gäller....

Jag fick vira en tröjja runt huvet för att skydda lockarna. Hos Vevve var det folk, fart och fläkt. Regnet öste när vi gick till Haket de lá Skabb.. -Hugo. Vi dansadansa, lektelekte,. Sen cykla vi hem. 

Eftersom våra ytterkläder blev extremt bortrövade denna kalla natt gick Divorna till HelaMänniskan idag och handlade nya.

Sången om Kalle::..

En sommarnatt för snart två år sen satt en tjej och en kille i ett tält på en festival och lyssnade på en ännu inte upptäckt Maia Harishawas ljuva toner. Varför skriver jag det här? Venne...känns tillräckligt preskriberat nu.

We sat in the bus, driving around, running all over Sweden´s old towns
Til we spent too many hours travelling around, always searching in the lost and found.
Next city we arrived to there was another band and I immediately tried to find a man that I could love, at least for the night..

And I found this boy, he knew my friends from home
But I swear I didn´t know for sure
That he knew all about Dan, and Ralle and Jim and Jon.
Oh I wish I had not been here before

And we talked about life, we talked about time
We talked about me, while he was looking around
He was searching for something new and exciting,
while I was standing there right in front of him
Hello!

And I found this boy...

And don´t say I´m desperate I´m not
Just trying to make my thoughts on something else than
the only one I want too much
the only one I want too much
the only one I want too much
the only one I want too much

And I found this boy, he had a girlfriend at home
But I swear I didn´t know for sure !
and he said wait don´t go , can I walk you home, to your tent or so
And I found this boy, he was laughing all night long

I wish i had not been here before..
 

Ain't that the way it oughta be?

"Sluta va så grabbiga nu och låt de som inte förstår nånting svara. Alla har ju inte motorer som intresse..."
=KOmmentar kläckt av vår underbart smygantifeministiska teorilärare på körskolan.


Jag och Eddi kollade på Click i förrgårnatt. Den ska va en komedi men är verkligen asgripande. Vi grät båda två och kramades å allting. Slutet är helt sjukt sorgligt när han springer ut där i regnet och skriker och ingen filmscen i hela världen ger mej så mycket gåshud som den med repliken "I'm an angel....I'm an angel of death.." SE CLICK VÄNNER!!!

Jag drömde att det var scoutlägersincheckning i min garderob. Och sen vid matbordet konstaterade jag att vi skulle dela tält med Michael Jackson.

Förresten jag älskar er, glöm inte det.

Vanliga rosor är bleka, mot en handmålad rosenkuliss..!


Det EmmaDilemmiska gemaket mina vänner, är, för att skryta, extremt mysigt för tillfället. Ikväll har jag käkat popcorn och lyssnat på kasettband där nämligen, så jag vet.
 Bob. JosefFrankVäskanJagFann.the King

Nu kommer det bli ganska tråkit för alla mina läsare där ute som INTE gillar klänningar. Okej? Jag varnar redan nu för jag fick en sån otrolig lust att fota så here you go: Emma's Dresses..
Två Blomster in Pink. Den högra har Danni sytt och av nån anledning har det hamnat i min garderob. Det vänstra är en riktig rackare från Indiska.

Hippie feat. Indiepop. 100 spänn second hand. H&M from the beginning och om jag inte minns fel är det kära Anna som ritat och plitat.


HurryCurry & BarbieForLife. Båda från Indiska. En med fint mönster och den andra...tja..en äkta Emma-klassiker i would dare to say!


Senapx2. Lite mer höst-inspererade sötklänningar med klockrena puffärmar typ. H&M, även dessa från Annas underbara kollektion.


Budget -Hell yeah! Den bakre fanns på vindarnas vind. Det främre kortkorta hittade jag i en påse (!) under förra sommarens scoutläger. Eftersom alla sa att jag såg gravid ut i den klippte jag av den -med råge!


BohemianLivin'. Aaahhh... inköptes sommaren 2006 och är en klar favorit. Inte så snyggt mönster eller modell heller för den delen. Men iklädd denna, brun hy, gitarren på ryggen och solsken i blick är man oslagbar!


Neutrala. Jeansklänning snodd från Johanna Adams. Varm AnnaKlänning i typ filt-tyg för äkta lägerbålsfeelingsnostalgi när skoldagarna känns för boring.


IndiskaSweeties. Impulsköp. Den gröna är en äkta vårbeklädnad. Den rosa ska tydligen enligt en viss imp-lärare ha samma färg som lågstadieflickornas underkläder på 50talet..


PARTY!! Den (extremt korta) oranga sitter fint på skabbestethak så som Hugo. Den lilla svarta ( kroppsstrumpa typ, sitter som en smäck över röven) gör sig bäst på Otten ty sexigare plagg finns inte...


Folkdräkt vs. Hemmasytt. Den blåa lite nationalsmickrande dressen fanns på SthlmsStadsmission för 100kr. Den lilla röd/vit-prickiga är syrrans kjol som hamnat under Emmas nål&tråd beströdda händer..


BrownSugar. Troligtvis min allra sötaste. Snodd från Juwla nån gång tror jag. Gör sig allra bäst till uppsatt hår, klackar och underbar Amour-doft från Kenzo.


Häxan. Jävligt mycket snyggare än upphängd sådär fånigt i en lampa ska jag säjja er. Indiska. Både sexig och slapp beroende på hur man matchar, rör sej och mår...


Mormor. Hittade på vinden. Tror den är mormors dårå. Hon va verkligen en riktig snärta som ung! Sjukt tight och lite väl mycket utrymme för brösten om jag får säjja mitt... Ack!


Bal nr1. Midnattsblå silkessak med slitz på båda sidor som egentligen är liiite för kort att bära på respektabel baltillställning...har jag märkt.


Bal nr2. Betydligt mer dressad är sin slampiga föregångare! Sämsta bilden jag vet men den är i alla fall ankel-lång, halterneck, superurringad och extremt bar i ryggen.


PureHippie. Fick den för 46 svenska rikstaler på H&M. Underbart tyg och sådär. Ett riktigt kap som man känner sig lång, smal och trettio år äldre i!
Gick i alla fall på stan med Walle&Eddi idag. Såg denna outstanding läckra, mörklila, spetstrosa och kände mej tvnungen att klippa till. Japp, nu saknas det bara en pojkvän!


   Det var nog allt för ikväll, vänner. 
       Ha det nu inte alltför bra....

Nåt säjjer mej att du är borta en lång lång tid.

      Hej Eddi och Emma här.
   Eddi: Jag har sett Will Smith och jag är jättetänd på honom nu.
Vi har alltså kollat på I Am Legend. Det sägs att jag ska va lik ( lik haha fattar ni? ) zoombisarna i den. Hm...smickrande.

Eddi har en liten chihuahua och när han ligger där i sängen med den ser han ut som en äkta hunk och den som en hund. Ååååhhh bara så ni vet asså. Känns som ganska oseriösa inlägg nu för tin men va fan, ingen bryr sej. 

Igår låg Walle, Eddi och EmmaDilemma under en filt på Bomullsfabrikens solsoffa. Kändes som ett äkta PlayBoyMansion med kuddar, smooties och heta bartenderkillar. åååh så mysit det var! Ska vi hänga där igen? oooo you bet mister!
 Pimpen & Blondinerna.

...Å förrexten kan vi tycka om varann!

 
Sugar in the morning. Sugar in the evening. Sugar varenda da'! Tänk va mycket sugar de har i USA...


Nu har jag spenderat HELA dan i mitt rum. Städat. Pysslat. Hört musiken. Jävlit soft faktiskt. Tänkte ta lite bilder ikväll när jag kommer hem om jag hittar nån kamera. Hm....så får alla ( helt sanslöst många! ) läsare se hur jag har det i min lilla kojja så att säja.

Nu ska jag hoppa på bussen. Åka med den. Gå av och leka med Eddi & Walle på Världens Bar. Ciao!

Du är en gangster, älskling.

Det här inlägget ska handla om stället där jag lär mej masser trafikregler samt teorier om min idealman.

Min körskola:
Det är jag, lilla indiepoptjejjen med klänning och extremt lockigt hår, en annan tjej utav mer anonym karaktär, två killar storlek större ( mycket större ), en traktoråkarbonne från Lotorp ( jag tror faktiskt att det är "BonnAndreas" från mitt mellanstadie ) och så den omtalade asiatdamen som av någon jävla anledning bara MÅSTE sätta sig i stolen precis bredvid mej, hänga över mej, mumla allt handledaren säjjer 1000 gånger totalt ohörbart för sig själv för att sedan fnissa hysteriskt och titta uppmanande på stackars mej. Ghaaaa jag blir galen! Läraren är trevlig. Lite halv-osäker-mansgris-med-gott-hjärta-som-är-livrädd-för-att-se-ner-på-kvinnor-fast-gör-det-ändå-sorten om ni kan förstå min trevande liknelse.

Min förhoppningsvis framtida man:
Idag kollade vi på en Bfilm om bensininsparningstips. Kjell Bergqvist hade huvudrollen som nonchalant familjefader som börna på med bilen. Hahahah jag storlog hela filmen, så rolig! Jag vill abselut ha en sån man asså. Så där charmigt småkorkad som inte vill erkänna sina misstag men gör allt för familjen ty han älskar ju dom mest. DET är min drömman just nu.

              Eller ge mej Micke Persbrandt.

Conny, du var min polare. Conny, hur kan du bara spola mej??Nu har jag dum som jag är börjat städa i mitt stökiga gemak. Jag inser med växande frustration att jag säkertligen INTE lär bli färdig ikväll, imorron eller nästa dag heller för den delen. När alla kläder ligger utspridda på golvet/sängen/soffan känns rummet hemtrevligt, mysigt och min garderob tycks välstrukturerad och fräsch. Men när jag nu försöker pressa in allt tillbaka bakom dörrarna märker jag att det är ett så kallat Mission Impossible 4. Jag har helt SJUKT mycket kläder! Nu har jag rensat i 2,5 timmar men allt bara ligger i två stora högar...PANIK!! Om jag skulle ha på mej ett plagg om dan
skulle det keep on going for years asså!
   Spara miljö. Spara Tid.
       Gå naken!

Love is a losing game.

Att gå dressed-to-kill i skyhöga lack-klackar och kolsvarta strumpbyxeben, se en bil köra förbi, tvärnita, b a c k a, veva ner rutan för kommentaren "Du va så vacker att jag va tvungen att köra tillbaks. Är du från Norrköping?" kan få den allra bittraste divan på topp igen.

Emma angående Johns hus: Har du tak..?


Idag har jag och JuwliaJuwla legat under ett duntäcke i hängmattekojjan, hört vindens sus, målat fötterna rosa och gått igenom livets små härligheter i form av prat, sång och en oändligt massa miner.
"...he walks in and shakes his hair,
                  shakes his hair..."

Walking down the Highway.

   "I'm on the road with the best band I know..."
Låt mej nu berätta hur man spenderar en sommarnatt på allra bästa sätt.
Lite sådär halvspontant satte vi oss på bussen till Kålmorden för att softa loss, grilla och bada hemma hos Albanno.

Vi kollade på världens abselut sämsta film. Jag skojjar inte! Den handlade om en attack från yttre rymden som skulle bekämpas med Head&Shoulders. Jag grät och skratta om vartannat...

Ideéns födelse:
Gurra, som är ett helt sjukt stort fan av jordgubbar, incisterade att vi skulle söka upp närmsta självplock mitt i natten för att införskaffa några liter. Emma, som var hyperaktiv av frustration över den extremt skrattretande mjällshampooincidenten, lydde. Vi gick och gick...inte fan fanns där något jordgubbsland? Till slut entrade vi den stora mörka motorvägen, stannade och kände äventyrslustan slå till. Vi fick en strålande, sinnessjuk ide: Låt oss gå hem nu.
 
Förberedelser:
Packning utav skorpor och choklad, uppväckning utav tjurig Chiliean och ett enormt pepptalkande skedde och vi begav oss iväg. Det var mörkt. Det var kallt. Det var jäääävlit spännande!

En sjuk upptäckt:
Jag tittade (efter cirka två timmar) ned i väggrenen. Vad ser jag? En bild på en naken tjej. Hahaha en porrfilm! tänker jag och plockar upp. Men hör och häpna....det skulle komma att bli en djupare chock än vad jag nånsin kunnat föreställa mej... Det kunde ha varit en "vanlig" porrfilm. Det kunde ha varit typ bögporr.. Men det var en DVD med SHEMALEPORR!!!!! GHAAAA tjejjen på bilden hade SNOPP!!! Jag har nog aldrig blivit så chockad....

Resan fortsätter:
Efter en tredjedels konstant asfaltstraskande gav John upp och liftade sista biten. Emma & TvillingGurra  såg solen gå upp över Bråviken. Asså shit, att stå på motorvägen i absolut tystnad klockan fyra på morgonen och känna världens vakna är verkligen bland det vackraste/sjukaste/härligaste jag upplevt på länge. Känslan var minst sagt säregen..

Utmattning:
Strax utanför Maxi bar helt enkelt benen inte längre. Vi hade gått i stort sätt tre timmar i sträck och la oss rakt uppåner på en gräsmatta. Solen sken. BillieTheVision spelade lugna toner i varsin hörlur. Vi småpratade och käka upp det sista av matsäcken. Jag hade seriöst inte haft nåt emot att somna där på tistlarna.

En tyst stad:
En liten sockerdal gjorde det extremt nödvändigt att stanna för Gott&Blandat-inköp på Statoil. Nu tänker ni "Asså det har ju varit skitväder hela veckan. Hur kan ni ha haft det så angemänt" Jo men jag ska säjja er att klockan sju på morgonen är det konstigt nog asbra väder! Norrköping City låg helt folktom där vi traskade fram. Benen sas av Gurra mycket klockrent vara "stumma". Bedövningen var sannerligen efter 30 kilometer fullkomlig.

Framme:
När vi började vår vandring såg vi bara mörker, motorväg och timmar av trask framför oss. En gäckande bild av ett gult höghus i Hageby kändes overkligt och väldigt avlägset då. Att sedan 6 timmar senare stå framför det i strålande sol och i en kropp utan känsel från ljumskarna och nedåt var om möjligt ännu mer overkligt och distansierat. Hjärnan hade lixom slutat fungera. Allt var dröm.

Sammanfattning:
Världens kanske sjukaste och mest otippade ide blev till ett spännande, utmattande och underbart äventyr jag sent ska glömma och aldrig lär ångra. Att promenera längs E4:an en hel natt är inget man gör varje dag, om ens nånsin! Haha jag citerar min vandringskamrat "Emma&Gurra. Lite snack och extremt mycket handling! "

Kålmorden-Norrköping. 6 timmars gående och en sju helvetes smärta i benen...

..::Say my name::..


Tjaa...varför inte?
Vissa plockar ju sju sorters blommor på midsommarnatten. Pyttsan, tänkte EmmaDilemma och vaknade upp med en perenn i famnen.
Stod och väntade på bussen, såg ut ungefär såhär. Ganska bra dagen-efter-bild på mej kan jag tro. Skabbigt hår, byxerna på tok för långt ned med ett par raffiga troser under, en väska full med partykläder, en väska full med skor, nåt under-natten-på-fyllan-införskaffat stöldgods i handen och en blick full av hemligheter..


    ..::Like a 
     rolling stone..

¤Vi kommer alltid att leva! Vi kommer aldrig att döö...

 SlurpSlurp...
Midsommar är en magisk natt. Det är sant!
I BlomsterLandet befann vi oss för grillning, lek och härligt umgänge.
Efter en mycket lyckad slakt lade Emma, Walle och VolontärArbetarSjälvÖmkarKalle det styckade mycket omfångsrika köttet över elden. Snart tog en angenäm middag sin början..
"Love is in the air!!"
"Alla som är sämst är inte gruppsexmän!!" var då GruppSex's mycket fyndiga hejjarramsa. Stafett....ahaa! Mitt lilla uppdrag som gick ut på att springa fram, böja mej med en bandyklubba tryckt mot pannan, kuta 10 varv runt densamma och sedan (efter 12 varv beakta!) ramla en enorm omväg tillbaka framkallade en nervositet i form av extrem hjärtklappning följt av ett illamående utav sällan skådat slag.
 Divan goes GuitarSolo!!
Kvällen fortskred i BoKaspers musikens, gruvligt esteter-på-fyllan-jammets, SuperFotoSessionÁLaDivos, Jordgubbs & VodkaCitronens samt KontraBas/LevinGitarrMedFinaFormerSpelMedExPojkvännens tecken. När vi kände spontaniteten falla på beslutade vi oss för att dra hem när det var som trevligast. Love -theGrafiskDesignerMan, ritade denna mycket välutformade karta för oss att följa mitt i kolsvarta natten.

Eddi, Walle och Emma på pakethållaren trampade helt enkelt iväg där ute på vischan, glada, smått vinglade. Vid "FrööGården" stod det en uppånervänd kärra med skylten "Perenner". Olala tänkte vi, stannade och grabbade en vacker blomma i plastkruka. Sen cykla vi därifrån, snabbt som faan.. Efter cirkus en mil av månskensbelyst pakethållaråkande satt jag tillslut på el busso med förfrysta händer, omvridna knän och sinnessjuk smärta i rygg och rumpa..

I stan var det efterfest med Gullivan, ännu nån mil bakpå och sedan kvällsmat i form av hemmagjord räkmacka. Aaaa...Jag ska säjja er att livet är härligt nätter som denna! Man behöver inte ett sjörövarskepp, en världsomsegling och Johnny Depp för att få uppleva ett äkta äventyr. Det räcker med ett par cyklar, en hemmagjord skattkarta, riktigt goda vänner samt en hel del osunt förnuft. Jag minns vår konverastion där ute på ÖstgötaSlätten:
Eddi: Det är på midsommar man ska va med den man älskar.
Emma: Vad bra för jag älskar ju er..!

 ...var det extra i parfymen, den som vackra kvinnor bär."

.....it doesn't matter inside the gates of Eden¤

 Muuums..!
Nu ska jag hem till Walle och prata ut om livet. Sen ska vi till Bröderna Blomster och leva det.
Jzf: ...om man ska va otrogen kan man iallafall välja nån som är snygg!
Emma: Jaaa...men han var ju full!
Jzf: Men ändå..
Emma: Jaaa...men han var ju kåt.
Jzf: Jaaa...men varför tog han inte dej för då?

Åååå min livs första komplimang av bel Habibi  !!

Jag trivs bäst...i öppna landskap!

Varit på biografen idag med herr Gyllander. Mycket trevlig, trevlit. Såg the Happening. ELler såg och såg...jag blunda hela filmen....men soundtracket va bra!

Satt på Fräcka Fröknars Café och garva, garva... I just loooove his jokes asså! "Mamma säjjer att tjocka barn inte....".

Regnet öste och vi gick till Max. Muuuums!

Kul å hänga mä Babo igen.

     När det begav sej. ----->

Vårt förtroende för solen fick sitt pris...Det regnar litervis! Vi har en pool i våran spis...metrologer bör bemötas med skeptis.

Asså seriöst vad ska man göra när det är såhär tråkit väder?? Det är ju SOMMAR!! We're talkin' sjukligt hotta dagar att spendera med goda vänner på otippade platser NOT fuckin' snålblåst, ösregn och minusgrader! Jag pallar verkligen inte sitta här i mitt ( dock tämligen mysiga men ensamma ) bibliotek hela långa dagen och lägga 5000bitars pussel alldeles själv. GIVE ME A BRAKE ASSÅ!

  
"Raindrops keeps fallin' on my head..."

OH, you do me so good! You do me like you should...

Emma la Pimp..
 ...har idag konfronterat följande grabbs:
Ritzle
Gurra
Eddi
Ture
Jzf
Robert
Roberts kompis
Rommel
Babo
Rolle
Oscar
PA
Björn
Albann

And the rollercoaster keeps on goin'... Jag SAKNAR mina görlies!!
 ( <--tre år sen )
Asså att äta mat med Josef o co. måste va bland det roligaste som finns. Fick knappt i mej pizzan ty jag garvade konstant asså! Av nån anledning började vi snacka om Kalles morsa vilket resulterade i världens abselut sjukaste felsägning.
Josef: Du vet när vi träffa Kalle Anka..
SÅ JÄVLA OUT!!

Såg stan från ovan idag. Rolle&Emma klättra nämligen brandtrappan upp på taket. My legs went shakie shakie...ojä!

Tänker inte kommentera matchen at all. Spelar ingen roll hur det går! Jag vill ändå ha Zlatan som far till mina barn..

På lördag äre fest hos Albann klassen! Just so you know...

By the way fick världens abselut underbaraste SMS idag. Things are getting better. 
"David jag vill att du förstår..David jag vill att du förstår...."

..::You're Not The One I Need..You're Not My Everything::..

 
Jag.
Är.
Så.
Jävla.
Trött..

Till Havs på Äventyr..!!

Slingorna fockas och gasten slår tolv
Havet ser ut som ett odansat golv
Vi seglar på vintern och vågornas skum
Rakt ut i världens vida rum

Till Havs Till Havs på Äventyr Till Havs på Äventyr!

Nog blir jag sjösjuk och kanske jag spyr
Men vad gör väl det på ett världsäventyr?
Jag ser hur min lekplats försvinner i fjärran
Nu drar vi ut på den santa galeran

Till Havs Till Havs på Äventyr Till Havs på Äventyr!

Vart ska vi segla och vad ska vi se?
Himlen står öppen vi seglar på sne
Vi brassar en klys och får saltstänkta händer
Mycket kan hända i främmande länder.


Till Havs Till Havs på Äventyr Till Havs på Äventyr!

Vart tog du vägen lilla man..jag som trodde du va sann?

Kläderna hänger fint men inte riktit som då!
Polisongerna är för långa å byxorna för trånga ändå...


Känner mej lite modfälld. Vet inte varför. Bakfull? Kanske...jaja..
Ni vet den där jättegungan i Folkparken? Den med massor fina lampor som spelar kärleksballader om man gungar. Vi satt i den, jag och Mr. Bel Habib. Minns inte vilken låt det var, det var kallt som fan, min kavaljer pratade i mobiltelefon och vi höll på att ramla av. Trots detta var det nog bland det mest romantiska jag gjort! Efter det där på taket kanske..och Öland...och den där misteln...jaja..

I nån lägenhet hamnande vi till slut. En jättestor soffa satt vi i. Allesammans. Folk kom och gick. Jag UNDRAR vad vi prata om egentligen...? Kände mej i alla fall extremt olustig när jag gick därifrån. Solen gick upp.

Har rivmärken på handen och armen. En råtta kanske..?
Jaja..

Dududuruduruduruduru....


Vi vill ha Hannes
     Hannes
  Hannes som vevar.
Stora, starka, snygga, heta Hannes som vevar!
           När vi kommer till din kiosk
    VevaVevaVevaVevaVeva!
-Ingen piosk!!

...I drew a new face and laughed¤

 
Emmas ofrivilliga bojkott av BDB keeps on goin'. Hittade denna underbara bild igår kände mej lite tvungen att lägga upp den nånstans iaf.

Vad ni ser är en nervkittlande match (slutade 7-1 har jag för
 mej) i den mycket eminenta sporten "SåpBandy". Dyngsurt, svinkallt, livsfarligt och förbannat halt är väl mer än nog förklaring. På bilden syns Leffe in front, Jörgen "Johan Glans" Tholander on tha floor och sist men minst Emma "wet t-shirt" Stångberg stilfullt poserandes i bakgrunden iförd tidigare nämnda ståuppkomikers tvålindränkta hatt.

Sara Wiklund. Emma Wallin. Tjaaa....likheterna är slående!


  Statens fiende nr2!

Like A HoliDay. Keep on strummin'......we just hit the floooooor!!

Porren.
Supermöjsig filmkväll hemma hos Ledhund. Familjekonserten ojäää.
Roligast är i andra akten. RoddarEmma springer in på scenen. Märker att hennes arbete redan är utfört. Känner sej väl lite dum. Sparkar till en sladd. Går tillbaks. Det roligaste är. Det händer flera gånger! Den här sladdsparkargrejjen...

Jag har besökt TröttaLollO oxå. Det va kewl. Vi drack oboy. Lyssna på foO Fighters. Spelade Ett logikspel som jag sög på. Lollo tror att det heter PocPorn. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! Så jävla kul...
                               Work it out.
GoodNajt på er. Förlåt att jag är så tråkig idag. Can't really find the inspiration! Men imorrn ere party! Naaaajs....

I can't give you anything...if you don't give me all you got!

En högst oplanerad söndagseftermiddag har nu resulterat i en liten busstidtabellkikningsmiss. Alltså, nåra timmar hit eller dit att spendera. Jag väljer att blogga...

Bland alla miljoners skivor som ligger ( i hög, utan fodral ) i mitt smått ogenomträngliga gemak hittade jag dagen till ära min och Julias "24 No.1's of the 60's". Fattar ni att vår abseluta favoritelåt när vi var små var "I Like it". Så jävla bra...

Dessutom hittade jag ett packe partyskivor som Stina "den Fräscha" Larsén tydligen bränt till mej. Ojäää... ("My Hump My Hump My Hump My Hump...osv. )

Saknar Walle nåt helt enormt asså. Vill bara ligga i hennes trädgård, bakis, halvnaken, läsa skvaller och snacka skit. Sitta bakpå cyklen, höra "GUPP!" varannan minut, spänna hela kroppen, skrika i nerförsbackarna, säjja "Tänk om polisen ser oss" irriterande många gånger (mest för det inte ska hända, vidskeplig som fan ), känna vinden i det helt i onödan tillfixade håret, solen i nacken och den totala friheten under de lite väl sviktande hjulen.

Time to go.

Something tells me I'm into something good...

Den snygga.
 
Den sexiga.
Den smarta.
Den söta.
 
Den sofistikerade.

Fem mycket smickrande bilder på fem mycket charmerande brudar. 4 Blonds and a Red One..      <3

NoNoDrama¤ You don't want no drama.

Vad ger en människa rätten att bara spy ur sej sina åsikter om någon annan?  Fuck you!
Centrum ligger där ni väljer att kolla. Jag vill bara softa och va den jag är.
Gotta problem with that, mr Spencer..?

..::KetchupMedSpagetti::.. Vi ska äta varje dag!!

Hej Hej Hallååååå!!
Klädd i skönt grönt ska jag nu snart in till stan och kolla på Julia&Linn som spelar in the VaxCup. Sen bär det av till Katrineholme som har duggregnspartaj i ett tält. Glad sommar på er!  BewseliBews...

Åsålitefattibondräng..

Man ursäktar sej lite sej för uppdateringsbristen men läget är så va att jag varken orkat, hunnit, velat eller kunnit blogga so thats it motherfuckers! Vi kör en snabb resume från den gågna veckan...

Fredags: Riktigt jävla jobbig kramring.
Huvvet sprängde av äjk asså. Orkade lixom inte röra mig efteråt så person efter person droppade sakta men säkert därifrån tills bara Emma, Eddi, Kalle (totalt otröstbar!) och Bröderna Blomster återstod.

Love: Emma...Är snart hemma. I Finspång....PlingPlong! (Whats a hilarious rime!)
Kalle: Emma...jag älskar dej. (Och jaaa....den ska jag leva på länge länge....)
Isak: Det finns nåt ont i allt gott! ( BlomsterPojke goes pessi!)

ES3c
..::Vi kanske ses ...det finns en chans...så en spårvagn nånstans::..

Sen la sig Emma, Eddi och KinaStina i en hundbajs i Folkparken....mmmmmmm.........

Lördag: Glassit som faaaan i trädgården i can tell you! Införskaffat världens abselut minsta bikini ever men p.g.a. de extremt låga insynsmöjjligheterna på vår bakgård kändes läget coool ändå. Arne Dahl och käre Cornelis var mitt ända sällskap.

KinaStina och EmmaDilemma gick sedan på Vrååååål. Sikken besvikelse!! 100 fuckin' svenska rikstaler och så får man inge röjj?? Jag FATTAR INTE!!! Hursomhelst... KS,LedHund, KingLouiPojkar m.fl. gjorde det bästa av situationen och barikerade oss under en varm lampa. Liquid Passion var bra. Maggio var bra.

"...Tåg bussen in du skulle dumpa mej. Hellre på plats än över telefon!
-EGO!!!"


Då midnattstimman nalkades ringde jag Love för ett serious talk.

Ni förstår att där vi stod vid resecentrum denna småkyliga försommarnatt skedde en inre konflikt (otippat va?). Jag kunde gå tillbaka till Hugo, åka till hemmafest i Klocket eller följa med Juwla å Danni på äventyr. Trots alla dessa lockande alternativ ( plus den av Juwla uppraggade unge mannen som var villig att betala undertecknads garderob på tidigare nämda nattklubb) bestämde jag mej helt enkelt för att banga. Ensam gick jag slutligen till Max ( de kanske hade en sax?) köpte pomme och läste i min deckare. I detta friska ovanligt nyktra tillstånd kände jag mig ytterst sofistikerad och så där lyckligt mitt-i-natten-melankolisk. Halv två åkte jag hem.Söndag: Arne Dahl är min fuckin' hero.


Måndag: Emma och Ida kände sig helt otroligt spontana när de trampade iväg utmed stora vägen bort från stan. En yogurt var vår proviant. Tåby var vårt mål..

Hos Jules badade vi poolen och åt rabarberpaj. TV:n slogs på och vi kunde inte slita oss ifrån Veronica Mars på flera timmar. Ett om möjligt ännu mer spontant minimarathon tog form där i vardagsrummet.

Emma: Är det han som har alla kuddar? (nycklar)

Jules: COME ON NOW, SUGAR!I solnedgången cykla vi hem, trötta, lyckliga. Ett grässtrå i mun och tankarna fyllda av framtida förföriska försommarförteelser.

Tisdag: Emma och Juwla provade kläder och lyssnade på Christina Agiluera ( hur fan stavas det??). Efter ett mycket trevligt SMS bagav sig duon till FrälsningaArmén för att svulla och kolla på Zlatan.
Ooooo vad jag älskar fotboll!
 
RikkePikke i obligatorisk EM mundering.

Onsdag: En riktigt bedrövlig dag med ett lite mindre makabert avslut. Orkar verkligen inte rabbla upp precis allt som slog slint denna eftermiddag men när jag entrade hallen ovan Vaxkupan känndes allt plötsligt mycket bättre. Juwla, LinnLinn, Emma och Danni fick tillsammans avnjuta BosseBogserbåt spännande äventyr ständigt accompagnerat av en galen lillsyrra som skällde som en hund.Johanna: Jahaa...och vad ska ni göra med de där flaskorna..?
Juwla: Panta!Natten spenderades hos EddiPeddi med Idaa och Niklas. Filmkväll is tha shit I can tell you! 
Idaa: Du är medventen om att kaviar är fiskägg va...?

Och förresten! En sista grej...
Hur faan tappar man bort en strumpa?

Some people carry roses::..

image866
   Jaaa...vad ska jag säjja..?
Gick upp på vinden en sväng och jag ska säjja er att det är verkligen en riktig skattgömma! Inte en gång att jag kommer ner därifrån tomhänt. Jag funderar och funderar... fattar inte!image869
Drösvis med smycken (i Mojjes rum, hoppas hon inte läser det här...ELLER HUR??)
image867
En brungrön långklänning som satt som gjutet över min arma kroppshydda.
image864
En (smakfullt poserande) tös i käck babyrosa stumpebandshållare som går upp i midjan.
image868
Blomma i äkta SystrarnaWallin-anda!
image872
IndiePopKjol att bära i mitten av magen. Ha!


Hitta lite till aswell men ni som känner mej närmare (och dessvärre fått uppleva mina lite mer krävande sidor) vet att jag ständigt tjatar om att kameran är kapputto! Resultat: Inga fler pics today...Go'kväll

iköketiköketiköketiköket...[!!Gäller hela natten mellan tolv och fem!!!!] Vad skulle vi annars göra...?

Sara Wallin: Jag vill inte va lång och snygg!!
Sara Wallin: Hoppas det är sol i natt..!
image861
Tja...här sätter vi standarden på kvällen, i think. Gled ( efter ett intensivflörtande mellan badvakten och ovan nämnda blondin) in på ett stängt HimpaBad. Djupa samtal, solsting och tupplurar senare var vi snart tillbaka i Pryssgårn.

En flaska vin. En Souvlaki på Poseidon. Walle. Niklas. Sara. Stina. Viktoria. Ida. Rebecca. Petra. Malle. Sofia. Mathilda.Till Niklas. Förfest.

Sånt jävla fetingröjj på Hugo! Kul...
Sällan så bra music (tack till superDJ's Sofie + Pungqvist!) Sällan så fina dansare.
Själv blir jag (efter helvetes-shot på helvetes-shot inne på damernas) lite småborta i skallen och kan stå, helt förstummad, se alla börja skrika i extas och hoppa som fan, känna att jag visst tycker melodin är bekant men cirka en halv minut EFTER alla andra ropa: "WOHOOO!! Min favvoritlåt!!! ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄKTMÄN!!!" Ajajaj...

Ibland dansade klumpen så hårt att man blev rädd.

Att träffa Markus' -2,5 meter lång', som skriker "Rrrrrrrrrrrrrosenqvist!!!." va kul....Att han sa "High Five!!" va inte kul...
Att höra Nightmares var kul...

När vi klockan tre klev utanför portarna igen var det som Walles ord hade besannats. Ljust! Sjuk känsla...
Väl hemma i Pryssgårn blev det traditionsenligt cornflakeskäk och stenseriöst tjejsnack.

Dagen har bjudit på madrassfetingdagenefterångest bredvid en om möjligt ännu segare Ida och Walle ( "Hanna...jag mår inte så bra...."), supereffektivt solbad i trädgården, skvallerpress, pakethållareåk genom stan, kaffecool, mentorstid, promenad med Emil&JosefGänget. Överlag en superskön bakisdag!

För att förklara föregående dygn på bästa sätt vill jag citera min goda vän Ida:
image862

"Emma tror att det är Christ of the day!"                                                                   (??)

Life is a Rollercoaster¤

image859 Julia. Jag lever!

I fredags var sjukaste dagen!
Kvällen skulle komma att bli den värsta/bästa på länge.
Allt började utanför Rosa Elefanten..
Ett bubbel av ångest/förakt/skam/sorg/panik levde inom mej ända från stunden jag vaknat. När jag hörde mammas röst i telefonen där utanför barnklädesaffären brast det totalt och jag kände benen svikta. HERREGUD! Vad är det som händer? tänkte jag och tårarna sprutade på gatan, till de geerhallen, in på toan.

20minuter till spelning. Gitarren funkar inte. Jag ser ut som ett jävla helvete med blodsprängda ögon och indiekläning. Sliter i panik av mej allt (inför en om möjligt ännu mera panikslagen Jonatan som förskräckt slår händerna för ögona) och drar på mej min blåa dress, fit for fight. Ut på scen osminkad, rödgråten och med håret på ända!

Att begära trubadurskills i 2,5 timmar är ganska häftigt med tanke på att rösten krasslar efter inte långa stunder. Har aldrig kännt mej så dum men tankarna fick sin relax vilket var utmärkt! Väl tillbaka i logen bjöds det toblerone och coca cola. Ett enormt sminkutbud dukades upp framför helväggsspegeln. 

Emma Sofia Katarina Stångberg fungerar på det sättet att när stora känslomässiga påfrestningar slår till reagerar hon totalt schotzofrenetiskt. Pendlar mellan krokodiltårar till asgarv tillbaka till tårar till asgarv osv. Kvällen blev en enda lång bergådalbana! Mina kära kvartettvänner went mad so I left.

Eddi min räddare och Stina min skräddare (nä nu skojja jag! Kunde inte låta bli detta underbara rimtillfälle!) tog sig tid till varsin promenad med undertecknad. Allting kändes till slut varmt och uppklarat, visst vågar jag ta mej hem och möta den skruvade sanningen? Jo...men först party.

Att leka runt i egen loge i Flygelns plan 5, glida in sceningången till balen med stort B, dansa loss med ett otal fulla studenter till David Swärds eminenta funkband (som dessutom ENBART spelade låtar från Jules partyplatta!) och se Eddi smita in bakvägen effektivt mingelinsmältande med en loge-lånad kavaj nåra storlekar för små är härligt. Att dessutom få betalt! Är lycka...

Det blev som sagt en flippad kväll. Jag är ändå mycket glad att jag plikttroget genomlevde den och till allas förväntingar gjorde mitt absolut allra bästa, i äkta emmsticki-anda! Är även mycket glad för en efter omständigheterna tämligen lyckad partykväll med fin budjetkänsla. Är sist men inte minns glad över den sociala frispråkigheten! Det excisterar inga problem vänner, så länge vi har varandra och talets ädla gåva till vårt förfogande. Jag älskar er!

Ungen förresten. Den ska tydligen heta Stina.

RSS 2.0