R E S P E C T -just a little bit... blame it on the boogie! Cause I got what U dig and what U dig i got...jä

Är trött på allt!
Vill bara släppa loss totalt!
Som igår.. Vår spelning på KK gick långt bättre än förväntat.
De estetiskt tilltalande kläderna. Scennärvaron. Den ytterst utarbetade koreografin (kom igen tjjejjer..först vänster sen höger..eller..?) Den kärleksfulla stämningen.. Sammarbetet.
 
Kissed you goodbye at the airport. Held you so close to me I said: Here we are now. And I cant stop from cryin Lilly.. You said: HEY HEY HOO!!


The night of culture var varm och mörk. Det enorma gänget som vi medverkade i splittrades upp men återförenades så småningom (mer exakt kl 22.00 på Vaxholmskällaren) för att fetröjja till AP & kompanis funktoner. Vi var nog närmare sextio glada glidare som samlades framför scenen för att sedan i äkta estetfest á la Kristina anda, rent ut sagt, dansa som faaaaaaan. Fyra läskit heta snubbar på scen blev nästan lite för mycket för undertecknad. Elvisskriken haglade titt som tätt... Issa+ Per+ KS+ Jag var jävlit tajta. Shake it like a poloroid picture!

The Joker and the Thief försökte va lite groupie sen men vi kom bara över en sketen hallonsoda (som dessvärre hamna över mina ben).  Men natten är ung!Efteratt ha tagit farväl av våra drömmars man och dennes trogne vapendragare Markus var kl 00 slagen. Ni förstår att är man inte fyllda 18 ännu så finns det inget o göra i stan på kvällen. Men beakta! En snäll man vid namn George håller sitt kaffehus öppet ända in på småtimmarna. Vi älskar verkligen dej mycket...

Med varm oboy i kroppen och ett ihärdigt ringande i örrona (Axel surely knows how to beat it!) besteg jag senbussen och lämnade Isabell Lysell (het men snäll?) and the Tråkmåns bakom mej. Dags att skrida en nattsvart värld till mötes.

image75 Sure babe. I'll take you home...
Livet är en fest.

..Fina Finspång. Bakom Lidl..there'sA Man From Argentina..!


image73
Man skulle kunna säga att jag o Issa klara oss igenom friluftsdagen i en fart av nästan exakt fem kilometer i timmen. Så lång tid tog det och jag är jävlit stolt ...punkt

Hela företagsekonomin gick åt till att göra en ruta för varje 2.5 minuter, sitta och kolla på klockan och sedan rita ett kryss när ovanstående tid passerat. Eftersom denna lession-from-hell är två och en halv timme lång så blev det nåra streck allt som allt... Mycket givande skoldag!

Vårat band Frank Banana and tha Kitties genomgår just nu lite av ett inbördeskrig. Vi bara bråkar hela tiden. Frank (bandets pimp) är typ världens bästa man och Monkey (DJ) är en tämligen våldsbenägen samt smått understimulerad kvinna. Jag själv är (enligt David Häggå) :naaaaajs...och koffeinberoende. Därför bråkar vi. Våran manager (kombinerat enda fan, sorgligt nog) KS fick hjälpa oss att reda ut problemen på Café Linddahls. Kan inte Per bara förstå att hans passionstoner förför oss...hårt

Kvällen spenderades överraskande nog hemma hos en alldeles fräsch bekantskap, Anton. Mycket trevlig människa. Lite väl späckat schema dock, enligt mej. (Han läser matte H!) Vi filosoferade över en kopp svartvinbärste och spelade bort nåra timmar på gitarren..

Emma: Vad gör din mamma då?
Anton: Hon förlänger hår typ..
Emma. Jaha.. vart då?
Anton: På tjejjer och sånt...

     Idag ska jag spela låtar och kaffe på KulturKammarn. Morgondagens rubriker:
"Klen, Kinky KnasKvinna Kollapsade Kollosalt KoffeinKnarkad Kring KulturkammarKnuten."
Be there or be somewhere else...
I say.

¤Turk på Burk. Firas god jul! Byter ni stegen mot en dörr..? Badrum badrum..¤

Yesterday! What a hilarius evening!

Eftersom det är studiedag idag så tänkte vi igårkväll att "this is a night for celebrations!" Och så blev det... Dock kvarstod det faktum att ingen är villig att hushålla Kristinaskolans estetjävlar med lokal-för-trevlig-sammnkomst så vi beslöt att kvällen till ära skulle det vankas finmiddag på Resturant Gyllene Måsen ( McDonalds)

Men roligheterna började inte där. Efter låång sminksession hos KS (jag körde russian-transvestite-looken) traskade vi på höga (!) klackar iväg till Åke på så kallad "förfest". En kopp kaffe +trevligt samtal med ÄngelnMattias var vi fit for fight, matintag stod för dörren.. 
  
     Så enastående skrattretande!
Vi drog ihop ett par bord och barrikerade i stort sätt hela norra gaveln på Café Donk. KS och undertecknad showade så det stod härliga till, för det gör vi allra bäst! En orgie i sugrör och Slitz-poser.. Kommer Per nånsin återhämta sig.. Skämt o sido. Stina is the kinky stuff!
   Ni är mina bästa vänner...

Vakna upp i morse med en underbar melodi i mitt inre.! Hade just drömt en förunderlig dröm...Om ett badrum. Världen log..
Hörru Bob.. åker inte vi samma buss..? 
Fuuunkey... 

Glas som klirrar grogg i handen....Drömmen om semester!


             Allt är fint. 
       Tänker på alla fina..
 
  Kina. Ap. Ed.          Gusten. Becka. Sara. Malin. Sandra. Ralle.        Monkey. Frankie...

                       mångamånga fler.

Lugn och ro. Peace and row.
(Bara den där lilla detaljen med matten, men vadå? Algebra...inte matte! Alfabetet fan...)
       Kom gärna hit och hälsa på..
                   

....Ge mej en kaffe med likör!

 
Höst är som vår på nytt.
Varje löv är en ny blomma...


Allt är purpur, lila. Rosa.gult. Mossgröna dagar.
 Rytmen går på efterslag. Skönt gung..
Solen lyser. Luften fryser.
Tänker. Rodnar..

image61
Boop-Boop e Doop..

Wanna make a monkey out of me?? Well..show me your bananas and then we'll see...


image59
Efter en mycket angenäm morgon begav sig emma sofia katarina stångberg iväg till stan. Att tillbringa helgen i skolan är egentligen emot hennes principer men hon var tvungen att göra den mycket betyngande Gemuläxan. (Henrik Bergions vrede = Big nono..) Så småningom dök hennes två kamrater Issa och Josefin upp och de spatserade iväg till marknadsplatsen för att köpa sexiga underkläder*.

*Ni förstår..att när livet är piss så kan man hämnas på samhället (synonym för alla dumma) genom att snygga till sej nåt enormt för att sedan rata allt och alla på härligheterna. Om man är så jävla fräsig underneath och bara man själv vet om det, känns det som ett fett psykologiskt övertag..Mycket pedagogisk strategi á la oss..

Runt lunch träffade de tre vännerna några ytterligare kompanjoner och slog sig därefter ned på café Skafferiet. Ihopskramling av samtligas lånepengar genomfördes och till slut hade Emma råd med det billigaste på menyn (Ciabatta 35kr). Hunken Riccardo välsignade samtliga med sitt bejublade sällskap och glada i hågen traskade flickorna sedan (efter ca 45 minuter) upp till Kristinaskolan igen.

Ett snabbt farväl utan Josefin och AP ägde rum, Emma och Issa hade viktiga buissness på gång.. Det mycket väletablerade, högst seriösa hiphopbandet Frank Banana and the Kitties (med hits som bland annat "banan på stan", "Ge apan en banan" och mååånga fler), skulle kvällen till ära ha patrullmöte. Men då trions tredje medlem inte dök upp...var resterande duo tämligen pissed off..

Många dödskallar senare  (ni vet sånna där svart/röda lakrits/hallon som går att köpa till rimligt pris hos alla välsorterade godisgrossister) fick det vara nog på depressionen (skolan stängde) och de två totaldissade sorgligheterna promenerade iväg till Åke på Kulturhuset för att söka tröst och stöd hos en man med ett hjärta (och jävligt hajpade pollissonger). Men till sin stora besvikelse upptäckte de dessvärre vid framnådd slutdestination att det var stängt.

Åke: Ni vill väl ba slänga er i soffan mä en kaffe ba..?
Emma (smått desperat): Vi vill dränka våra sorger!
Åke: Shysst asså...

På Skafferiet (andra gången denna ödesdigra dag) gick tankarna vilse och inte mycket vettigt blev uträttat. Flickorna kom ialla fall fram till följande saker:
1. Åke er snel
2. Per er dum
3. Man ska aldrig hälla upp skollhett kaffe i hela koppen för då får det inte plats med mjölk och du får vänta 20 minuter tills det svalnar och då har bussen hem till Finspång redan gått..

Solen gick sakta ned över Peking och vid resecentrum skildes flickorna åt. På väg hem tänkte den ganska
sorgliga, tämligen patetiska, uppenbarligen mobbade och relativt käftiga Emma sofia katarina stångberg..

"Äh, va fan.. Jag har jääävlit snygga troser.."


dramalittlemama -can't be treated like clientele..

¤Late night heartbroken blues¤
Sure babe..Ill take you home...

Är det så här det känns att va lycklig? Det är inga problem
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem, det är inga problem...
 
Come in he said ill give you..shelter from the storm..
    I dont really care if you're straight or gay..
            My love...

Nobody can sing the blues..

Men här sitter jag.. Ensam. Ganska äcklig. Lite halvöppen mun. Fettit hår. Ful hy. Hatad ( då främst av min Företagsekonomilärare Gunnar.  Han är dum ). Dissad. Deppad och minus ett i IQ.. Party, eller hur?
Jag har världens minsta bröst...image50Men ni vet asså... i Arlandas goldlounge.. Där är frukostäggen färdigskalade. Man kan få skorna putsade och capuccino ur en maskin..   
& i Croatia finns en pool va. Bara känna beatet, doppa kroppen, sola själen!
Klackarna visar vägen jag ska vandra, guran spelar min livsmelodi. 

Jag är skapt för rajtantajtan med marackas! Måste få fason på tillvaron..
Och jag har jäääävlit snygga ben...okej?

..dina läppar dryper utav sötma...Din balsam! Kärlek ljuvare än vin.."...kyssar vill jag dricka ur hans mun..
 -Din kärlek ljuvare än vin!
..Som ett kluvet granatäpple skimrar din tinning..
Din tunga gömmer honung och mjölk, dina kläder doftar som Libanon!
.Henna. Nardus. Saffran. Kalmus. Kanel.
.Myrra. Aloe..de finaste kryddor!
Drick mitt vin och min mjölk!
!!Berusa er av kärlek!! .."

är det bara jag som tycker det är vackert...faktiskt! Okej stryk det där med granatäpplet men seriöst!  Vin.Honung = najs najs najs!!  Smått erotiskt. Vad var det nu jag sa... sensuellt¤upphetsande..vackra ord. Ur en vacker tid! ..tjaa.. På tal om att lukta Libanon...köpte en ny deo idag..den sög!
    Men åter till ämnet: BERUSA ER !!
image42.....av kärlek
                                                                        ack ja...

..Jag vet en kille i Halmstad.Eldar brinner...vill vara din vän..påMåndag är jag emma igen.

image31Saker jag tänker på..
Vart finns nån som ler som Gusten..?


"På mejlen står det vi ska träffas till hösten..Smajlin gav mej minnesbilder.. En helt annan värld, en helt annan värld! Och helt andra tider...
Gick det ett tåg som tog mej bort från vardan..skulle inte tveka då!
För runt om i Sverige har jag vänner som väntar och som tål att väntas på!
Men jag ler och jag gömmer alla minnen från livet i en värld full av äventyr
Dörrn står på glänt o så fort jag får chansen..
..packar jag väskar, och flyr..."..pappa kom hem..för jag längtar efter dej..kom innan sommarn är slut. lilla pappa...

Tatt det lugnt idag.. Softat till MTVbeatet och sytt lite faktiskt... Resultatet ser ni här (nördat mä kameran. Som om detta var en riktig modeblogg! Är lite för trashi för sånt dock..) Typ vinfärgad, lite acne-inspererad top med vita pärlemo knappar. Jää... 
 

-Were did you go..? I miss u so..its like its been forever that you've been gone...please come back home!

P. Diddy (f.d. Puff Daddy) är den töntigaste rapparen tycker jag. Bara att byta namn så där (puff-piff-daddy-diddy-dudde) är OCOOLT!! Lär av oss.. Dj Bazooka, MC Junkie & Homie Frankie.. Real shit, know what im sayin!!
Hoppas på en onsdagsfika imorrn..
  Very niiice...

..Vi kommero döö samtidit duo ja..


En liten söndagafton...
Djupa, gravt urspårade, smått sexuella samt aningen odiskreta, diskutioner ägde rum på Kulturhuset denna så kallade tjejkväll.. Tjejjerna i fråga var väl bara jag o KS och eftersom resten av sällskapet (närmare bestämt Ed, Walldemar, Kalle, Matte, Ludde och Åkeeeeee) till synes endast bestod av sånna med snopp (eller vad säger jag nu.. jag ANTOG att de hade det! ) gick våra planer i stöpet. Men beakta! Icke låter man väl umgänget begränsa de verbala företeelserna! Många ytterst relevanta frågor beakades...

image22Inte skulle du väl säga näj till nån av dessa hetheter indränkta in some chocolatesauce..?

           -SLuta. Sluta..           ...fortsätt...
Stånkan på Spånkan säger: Vroom Vroom som ett litet plan.. Livet..ett äventyr!!
    För jag älskar verkligen

RSS 2.0