Ska bygga mej en båt och segla tills det bli vår. Då göken sitter i en lund o gal...

image146Sitter här o gluttar på bilder från Croatia. De två senaste åren har vi hyrt ett hus i en liten vik av de azurblåa Adriatiska böljorna. En tripp till solen skulle sitta fint just nu känner jag..För..
 ..Ingen kan nånsin förstå hur jävla rolit det är att åka bil med Frida o Jajja när dom är på bråkhumör, hur de outtröttligt kan tävla i undervattensimning i poolen längd efter längd och hur inlevelsefullt det går att dansa Darkwin Duck dansen endast iförd ett jättestort påslakan... Ge mej ett glas sötvin, en Paris Hiltonpose, en natt under vindruvspergolan, en doft av Medelhavsvärme! Det är det enda jag behöver..


  "Det var en gång en ruckelstad. Som hette RuckelPuckelstad..."
            "Men Fräijdaa...jaa massera jöu bara......"      Emma -pest eller kolera...

.....aint gonna work on Maggie's farm no more!

Igår när regnet öste och minusgraderna kom krypande var livet inte vackert. Jag visste redan då att jag hade förlorat en vän och idag fick jag det sannerligen bekräftat. Jaja..show must go on. Hur som helst image145föll mörkret över stan och där stod jag, hopplöst olycklig och totalt alena. Vad händer...jo.

Issabell Lyssell och hennes trogne vapendragare Viktor gled in i min sitiation, veva ner rutan o ba "Nu tar vi en sväng me bilen". Världens kanske minsta baksäte känndes otroligt välkommet och tillsammans svängde vi ut i vinternatten.

Vikken spontan vändning på en tillsynes värdelös afton. Att bli hemskjutsad av goda vänner när allt känns helvete är nog det trevligaste som finns. På Babylon dela vi pizza och diskuterade livet. Viktor är en man men ovanligt klockrena åsikter anser undertecknad. Vårt häng i Finspångtown blev en shysst kväll att minnas..


Tänker nu bädda ner mej i soffan och läsa en deckare. Kvällen är inte värd mitt engagemang (stavas det så?) mitt hjärta står still. Imorrn ska jag kanske fika med Daniel O. 
Gonatt älskade. 
Håll käften.. Du suger!! Knaaaaaaark.....ett lätt sätt att umgås!

image134 
Jag hatar verkligen sport. Men hela helgen har jag suttit som klistrad vid bandyrinken..jajjemän


Det hela började i fredags då jag o mina vänner samlats utanför Hagaskolan för att, vad vi trodde, åka till Oskarshamn. Fyra timmar senare speg vi av minibussen i Göteborg. Så det kan gå... Vi blev tvugna att dela rum med nåra äckliga bimbos som var 14,5 år gamla. De skrek hela natten..

Det är då Frälsningsarmén som jag spenderat helgen med. Vårat lag "Pärleporten IFK" har en enda kriterie för medlemsskap nämligen mottot: Alla i vårt lag är beredda att dö.. mycket slående. Jag o Issa som avstod alla fysiska aktiviteter satt på läktarn och suportade. ("För Viiiii har mycke snyyyyyggare tjejjer!! = slagkraftig, mycket sanningsenlig, hejjaramsa tillägnad PP IFK..) Laget kämpade väl men slutade trea. Rolle, som har förmågan att genom ren vilja (+ en hel del aggresivitiet)  hoppa in och vända ett nederlag på 6-0 till ett fetstort övertag på ynka tre minuter sörjde bittert då Stockholmarna tog hem vinnarplatsen..
IFK efter en förlust..Nyuppfunnet ord: Qzul =08bög..

Hursomhelst. Issa hade glömt att anmäla sig som vegetarian innan lägret så hon fick ingen mat. Hon har därför levt på godis hela helgen och jag har sympatisvullat. Vi har även arbetat fram livets ända stora mening:
Livet är en pose...att posa är att vara!Det finna oxå en extreeeemt rolig kille som heter Rappestad va. Inget, absolut inget, kan få den killen på fall. Den mest hopplösa situationen blir en skållhet kaffekopp när han håller hus. Jag vill tipsa om hans blogg http://www.fucklife.blogg.se/ och om han läser detta även hälsa honom: Du suger bajs!!

Vill tacka alla för en fantastiskt trevlig helg, mycket SkullCandy, Afgan hundar och  Antiloper, Qzullare och superfelkörning i promenadpark med minibuss, ståker och dörrvakter, pistagénötter och sugblickar, hamburgertrapptappningar, offentliga pissoarer samt bluessjuka kylskåp..

Snart glider vi iväg igen. En gungande Frällebuss, Cp-gänget och Din Mamma på Pizzan..
 Häääärliga IFK...


Muhaha

Hej all abarn nu blir det barnprogram, titta här vad farbror frej tar fram, två apelsiner och en banan, så har vi gjort oss ett... hmm en halv fruktsallad.

Ha överseende emma, I had to så att säga // Palmernas herre

Born to multiply...feelin' so lonely I could die. (Time to put the ear goggles on...NO!)

Ska upp tidigt imorrn men jag vill inte sova! Måste skriva o lägga upp bilder. Bloggandet börjar likna en drog..
Nu åker jag bort nåra dar men misströsta inte! För fram tills denna tid av total ensamhet ger jag er ett råd..fånga dagen...fånga dagen.

...aktuellt 
 
Att leka i höstig slottspark
SueMeSusie -hetaste bandet just nu!
Albano..old friend
Musiken jaa...viktig!
Den obligatoriska förkylningen verkar ovanligt envis iår..ack ja

image133
Och alla dessa minnen..
   Snart ere sommar!


¤Liberame Domine¤.. Fuck her gently, BEEP and lets jump out the window..!

Vakna i morse o ba NEEEEEEEj jag går inte till skolan idag!!
Men med facit i hand är jag nu glad att jag gjorde det...


Emmas likviditetshypotesbudget innan torsdagen med stort jävla fett tråk T:
1. Gå upp o ta tidig buss.
2. Prov i Företagsekonomi som hon inte orkat plugga på +underbara Gunnar Selander som aldrig mobbar henne..
3. Issa troligtvis sjuk
4. Jävla fuckin BIPTEST!! (går ut på att springa som en idiot mellan två koner tills man spyr ner sej..)
5. Arrangering precis efteråt. (Jävlit vaken är man på den lektionen. Om David Swärd hade varit ett kattdjur va..då hade vi fått katt-arr.. hehehe)
6. Extrainsatt körlektion som Emma p.g.a. dålig hals mimar sig igenom 1h20min Verdis Döds-rekviem...partyyy
7. Ångest. Död. Pest, pina...
Emmas resultatjämförelsebudget torsdagskvällen efter dagen med stort jävla fett capital S:
1. Varmt på bussen
2. Miniräknaren funka inte på provet så allt tog 200% längre tid men icke sa nicke och gick därifrån..
3. Lättnad efter undkommandet av Gunnar Selander vrede + fetsoft häng i Elevrummet med posé-Per..
4. Äckliga barn i matsalen. IschloPischloo..
5. Överlevde Biptestet!! WOHOOO!!!
6. Lapp i trapphuset "David Swärd sjuk (kattarr måhända?) Hitta på nåt! Tänkvärda ord från Djungelboken.." Vikket geni skrev den lappen!?! Hallelutsha..
7. Per o Simon sjöng "Fuck her gently" . Emmas hjärta bara totalsmälte som vanlit när Simon tar ton. Ghaaa..mer MER!!
8. ISSA!! Dagens fetaste klimax..
9. HejBårn och Egzon2 bjöd en utsvulten, biptestad Emma på varmt vitlöksbröd med CocaCola. Bara satt där som en kung hon gjorde! Ettorna är sköna..
10. Okej VerdisDödsRekviemet va lite småsegt efter 26 sidor men i Emmas inre ekade bara en annan melodi, nämligen Sara Wallins klämkäcka slagdänga :
   Snopp Snopp mera Snopp..Ät så fåru...KUK!!
                Nämen...
Har med andra ord varit en ganska tillfredsställande dag. Det blir inte alltid som man har tänkt sej.. ;) image124You dont allways have to do it so haaaard....

".....show me Black Pablo to the Whitest Boy Alive!!"


Egentligen sitter jag just i denna stund djuuupt försjunken i mina FöretagsEkonomiska studier som jag olyckligtvis har prov på imorrnbitti, men jag bara måste skriva ner den allra mest pikanta kommentaren min moder fällde under våran middag här på tu man hand.. Ni förstår, vi har ett gäng anhöriga i det förstunden ganska svettiga Californien och med anledning av de katastrofala eldsvådorna over there kom vårat samtal in på de amerikanska brandsläckningsförsöken. Föga imponerande! Hur som helst..Detta är vad mamma anser om aktionerna..

 "...bevattningshelikoptrarna är som ett knappnålshuvud som ska ner i en sjö..."

  Jahaaaaaaaaa....
Min mor är faktiskt lite utav en mästare på skruvade kommentarer...och det finns det fler som är!
Magnus Fröjd (Gul och Böjd)s bejublade mening..
"Nya rön! Människan härstammar ifrån fågelturtles med plastknäskydd!!"
Johan Lindbom talade i sommras ut om sina erfarenheter : "Som scouter brukar säga..rädda er själva!"
Och lilla Daniel i Norge som smått desperat försökta locka till sig tjejjer med sina tveksamma raggningsrepliker.: "Nån som ska me sen på lite rajtantajtan mä marackas..?"

Men knäcken tar nog ändå SnyggAnders när han efter en misslyckad flört utropat: Jag ska bli nunna!!
       1. Du är man 2. Du är bög..
Nog om detta . Idag har det varit en bra dag. + en liten incident med Per...
image122
And the world goes pink....
    <3<3

Min stil är full av framtidshopp...för jag gillar indiepop!

Vilken härlig dag..
Eddi blev väl trött på att emma bara stod där o lukta på Per, för efter åtskilliga låt-oss-gå-övertalningsförsök lyfte han till slut upp henne på axeln och skutta ned för trapporna. Tänk om han där mitt i sin framgångsextas överrumplats och tragiskt nog tappat det skrikande åbäket för att sedan falla handlöst över henne? Mos!   I trappen!!             KÖTTMOS! !
Men på denna mardrömshypotes svarade Julia sakligt: 
  "..Det finns faktiskt plastik-kirurgi..."
   Braaa.....det kommer ju inte göra ont heller.....Igår gick jag till Ica. Jag stannade upp vid ett slags temporärt "ställ" och sa högt och spontant : Åhh.. Icas egna recept. Va mysit! Det tar vi några...           = Feta Vuxen poäng...

Idag gick jag till Ica. "Hejhej" vinkade våran uråldrige samhällslärare Mr Od-borg och vankade förbi kassorna. Plötsligt stannade han till. Mitt hjärta frös till is och  hans darrande hand sträckte sig mot gratisrecepten. Faaaan...

Kalla mej nördig va men jag har en passion. Pussel. Varje dag på hösten försätts jag som i en förtrollning. Längtar mej egenom dagarna för att till slut få komma hem, koka te, slå på en Dylan o bara gnugga geniknölarna i mitt gemytliga bibliotek. Bit för bit o så är bilden fördig. Nästa! Har massvis mä pussel..en guldgruva! En outtömlig skattkammare som utsätter min arma hjärna för avslappnande stimulering och min späda kropp för lite lagom konditionsträning.
 Köp festis Deluxe! In stores now...
I helgen äre läger mä Frällen (Frälsningsarmén). Hoppas det blir lika spännande som vanlit...
image119
..My name is Ivan!
..not only I have 22 gilrfriends to satisfie...ahaa!

"...got sunshine in a bag.

Idag har jag sett tre älgar, två rådjur och en häger...

På bussen vare så jävla trångt va, folk stod upp! 45minuter. på LANDSVÄGSTRÄCKA! Inga säkerhetsbälten fanns.. jag satt bredvid en tant va, gitarr i knät, upptryckt mot fönstret, fastklämd mot elementet. Nånstans i Svärtinge börja de bränna lite smått....... ack.. Östgötatrafiken blir bara sämre o sämre...!image104Travellin far, far, far...without money!


Fick vi lunchen i plåtkantiner idag..?

  Djur..

..he takes the dark out of the night! what's on your mind.?worried and bothered...all of the time.

image103Min allra bästa vän..
Vore jag på en öde ö..med dej, utan palmer! Skulle jag va lycklig..
Skulle vi öppna en glasskiosk du o ja? Ha, pistagé över hela parkeringen...
Vill du träffa mej igen? ...du vet vart jag finns... C-huset imorrn? Ta med dej en guldpeng.
Jag kämpar med matten. Du går Global Profil..Tillsammans tar vi över världen.!.i ett timmerhus      ...bor vi sen.
Men först...ännu ett hockeyslutspel. En tripp till Sibirien.. en FettoSuperStar från Sibylla..
..En cola, lite hemlagad pomfritt och alla läppglans från HM.
        Sven får följa med, han har stora skor han!
 Men utan dej är jag ingen...
                  Det kommer en tid då alla planer besannas...Du o jag Rolle. Vi ska vinna finalen...
image102Mamama Scan.. Vi ska äta ett zoooo!!


                                                                      Shine Down..mister. Im your sister!
                                                                                Tar ni rikskuponger...?      

..no direction home.

image100
Kalla kårar löper uppför min rygg..har inga skulder borde känna mej trygg
En kvinna i mitt knä...hon dricker champagne.
Hon är vacker -kan få vem hon vill!
Men jag är rik och hon känner nog till,
 ..att jag kolar vippen när som helst...

Skymningen faller o min arma kropp är på helspänn
Helvetet kommer jag vet, jag har det på känn!

!Folk är som galna i den tid som är!
Trängd i ett hörn..vill inte stanna här.
..Det var bättre förr..
Vart är världen på väg..?

image99


..::Ballad of a thin man::..

 Tänk er att gå genom Gamla Stan en het sommarnatt. Klockan är halv tolv och ditt enda sällskap är just precis den person du vill att det ska vara.. + en resväska på hjul (tämligen mödosamt över kullersten..liksom klackskor! ) Ni är på väg upp mot Söder för en träff med ytterligare två personer utav den mer speciella sorten. Mitt i storstadsidyllen på Västerlånggatan slår plötsligt en nattöppen glassbar upp portarna för försäljning av grädd-is i rykande färsk rutvåffelstrut. Monica Zetterlund viskar med ens ömt i ditt öra och med en glimmande saffran/kokos i händerna traskar ni vidare i Stockholmsnatten. Ljud. Ljus. Färger. Smaker...sakta vi går genom stan!

image96

Well here you stand in front of me. Lokkin' as cute as you can be. But I dont know if you are ment to be my destiny.

 Jag har haft den bästa sommaren..

Walk into my great place, cozy..I'm glad you came, let's make a toast !

Tandläkarn sa att man ska inte borsta hårt utan mer "gnuggis". Självbehärskning var det ja...
    Träffa Hänke på bussen. Randiga skor han har. 
           Läget nu: Neutralt. Vill ha popcorn..

On a night like this
I am so glad you came around
Hold on to me so tight
And heat up some coffee grounds
We got much to talk about
And much to reminisce
It sure is right
On a night like this.

         Det är så jävla dött i skolan! Ba BOOORING!!!
Vill traska runt SoFo med syskon, dricka saft med F4, dansa polka med AK, rocka sönder med Issa, knarka kaffe med Eddi och skratta ihjäl mej med Per...........jaa, fina tider väntar.
image93-Schcoull! Och pax för en biljett till livet...

..Så du sniffar lim...? !!Näjjdetgörjaginteharvartnykterhelaveckan!!! .. (Det man inte minns har man ingen skada av..)

image90
Tvenne Töser Trummade Tillsvidare Trummset Trollskt Tillsammans Till TokTilltalande Taktarter

Jag och issa avreagerade oss fett i äkta Axelanda i fredagseftermiddag när livet sög.
Sen permanenta jag håret...


Nutid.
Efter gårdagens trevliga sammankomst här i det gemytliga Stångbergianska boendet har jag nu städat och duschat. Ett totalt sömnintag på lite drygt 3.5 timmar kan få den mest inbitna koffeinisten att känna sig lite mör..

Kvällen började med att flickorna gick och handlade lite proviant på Bergslagshallen. Efter smärre tekniska problem var vi sent om sider klara med middagen. Taco. Anton dök upp och Issas intensiva hälsningsövanden visade goda resultat. (Hej jag heter isabel..) Matintaget fortskred förträffligt trevligt.

En ung man vid namn Henrik hedrade oss med sitt sällskap.
Vi dansade. Smurfade. Lirade och Korverserade..
 Kom snart igen
.ack sköna nattvandrare.


!!OHOHOH LAS PALMAS!!

  

Cause you aint that big.. you're just tall, thats all!!

Förhoppningsvis kommer inte man att bli våldtagen så många gånger i sitt liv, men om man nu skulle hamna i en sån situation bara måste man ju ta tillfället i akt. Så istället för att, helt opersonligt, ropa "Näjj sluta!!" Säg.. 

-SNOPPINSTOPPIINSNOPPSTOPP!!! 

Facit:
 Snoppinstopp = samlag
Insnopp = Framskjärt
Stopp = Sluta!

Är du utav manligt kön kan du istället skrika:

-SNOPPINSTOPPISNOPPOPPKROPPSTOPP!
Fundera på den ett litet tag...


En sväng till kaffebryggarn sen eller..?

You can allways do your homework on the morningbus..!

Ja det var dagens visdom hämtad ur musikalen Hairspray.

Herr Bergion idag på Gemun: Ja nu innan vi sätter igång med stråkkvartetten vill jag berätta en viktig grej om stråkinstrument. Vi har ju en stråke som vi drar upp och ned...
        Jaha...? Och meeeer...?    skolan blir bara konstigare och konstigare.När vi spinkisar på klassrådet tog upp att vi inte gillar det faktum att de inom skolbespisningen bytt ut all mjölk mot lättmjölk p.g.a den ökande fetman hos elever, skrattade alla. Som fan heller att det är roligt! Jag sa det då och jag säger det igen: 2% fett hit eller dit är totalt ointressant i den här frågan men ska vi verkligen anpassa alla elevers matvanor efter en särskild samhällsgrupp? Undernäring är ett precis lika stort problem som övervikt men föga prioriterad för det. Säg "Fan va smal du ä!" och det anses vara en komplimang. Säg "fan va tjock du ä!" och bli polisanmäld. Eftersom dagens ideal ser ut som de gör kan nog inte alla riktigt förstå vad jag menar, men att efter en uppväxt full av matångest få en sån grej i ansiktet ( "Dags o dra ner vikten lite på alla skolungdomar.." Jahaaja..) känner man sej faktiskt kränkt. Alla är inte lika. Men som sagt. Det handlar inte om mjölken. Det handlar om principer... Jämställdhet viktig

Och nu förvandlades lilla söta emma till värsta åsiktsmaskinen. Det är faktiskt inte meningen.
image88 
Duktigt flickor! Hetsa!! Hetsa!!
Börjar bli trött nu så här framåt kvällskvisten men jag säger som mina vänner i Hårsprejen:
Who cares about sleep when you can snooze in school..
          Svejs

...Im so POOR...Just lend me cash!

Nu ska jag göra en lista... image85

Lista Ett: Ohetaste resmålen
1. Schweiz
2. Irak
3. Sonstorp (bortom finspång..)
4. Solen (fast den är ju ganska het va..)
 5. Norge (norge.norge är världens sämsta land.!)

Lista Två: Hetaste resmålen
1. Greaseland
2. Jamaica
3. The moon of Endor (ni vet där de små björnarna bor i StarWars 6.)
4. Libanon ( Bara MÅSTE få veta vad det luktar )
5. Mumindalen

Lista Tre: Sexigaste platserna

L(K)åt se...
1. Bussen ( Inspererande gung. )
2. Provhytt ( H&M dårå såklart.. )
3. En strand i Grekland en skymningskväll (enlit Per)
4. Parkeringen bakom KulturKammaren (enlit Anton)
5. Där Eddi är. ( Hm..gissa enlit vem..?)

Lista Fyra: Fulaste namnen
1. Åslög
2. Sigurd
3. Ernst Krischtensteiger...

image86
Jaa nie... (tie) Detta var då vad jag hade att bjuda på idag. Har varit en mycket händelserik helg som ni alla förstår. Men mer om det en annan gång.  Nu ska jag tanka min flygande matta o bege mig iväg mot varmare breddgrader. 

               Vamos a Besarnos, Amigos!

You're so sweet you cause my caries

Åhhh...ni kan inte fatta lixom! Glidit runt hela dan... allt är så underbart! Satt på bussen hem nu, hade lite ångest över att det va fredagkväll o inget party, men! När jag satt där, solen hade precis gått ned, slog jag på lite gudabenådad Billie the Vision. En mycket vacker slinga fick mej att tänka igen. Hjärtat slår för det jag älskar och tiden bara stannar. Jag blev lycklig där i mörkret och leendet fann mej precis innan Svärtinge...Eddi P. -My man hallå!
Stor och stark. alltid min.
Finns här nån rolig, omtänksam, cool, retsam, dryg?
För alltid.
Och Ap som är lång o vacker.
Luktar himlen (libanon?) sjunger orden och låter min trygghet bejakas.
KS med sin glöd och skönhet, dansar alltid Bettydansen!
Vill bara se hennes smajl och glömma alla trubbelsaker!
Och sen Per..
En man som ingen annan!
Mitt hjärta slår volter och skratten bara ljungar! (ljungkvist??)'
Du är annorlunda
och Issa...varför kompromissa?
.Livet är en fest.


Stay awake with me I dont wanna go asleep!
Känslan kommer och går vill jag lova men allra innerst inne är det samma för alltid:
JAG SÅ HIMLA LYCKLIG!!!Im so happy tonight. im so happy tonight...
Let it last...

Damn it feels good to be a gangsta.

Efter ett ( mycket välförtjänt ) glas vin så här på kvällskvisten börjar emma filosofera. Att blogga har ju blivit en sån fluga i mina kretsar så snart vet man knappt vart man har sina polare längre. Alla är arga på alla och jag säger bara en sak: Det finns faktiskt vissa sociala reglar att förhålla sig till!

1. Skriv aldrig om privata saker på en offentlig sida. Och farmför allt inte om andras privatliv. Själv föredrar jag att, hur dåligt jag är mår, alltid hålla god ton på sidor som denna. Man vill ju inte att folk ska få dåliga vinnar heller! Dessutom ökar risken för missförstånd radikalt över internet. För er som inte förstått det ännu ska jag meddela till alla som undrat's stora lättnad, allt jag skriver ( i nästan alla sammanhang faktiskt ) har en stark ironisk underton! Glöm inte detta...

2. Var ärlig! Alltid! Inte ska man gå runt o spy ur sej sina åsikter om allt till alla o envar stup i kvarten men dock med stor finkänslighet välja de rätta tillfällena att säga vad man verkligen tycker. Och det är då det gäller, vänner! Tveka inte och skyll inte något. Säg bara precis som det ligger till, ärlig alltiså! Tro mej jag talar utifrån egna erfarenheter. Bättre säga sanningen och stå för det sen än att lirka in'et lite halvdolt. Vet man vart man har varann kan man handla utifrån det sen.

3. Dumpa! Häng aldrig runt mä polare som du inte trivs mä. Joisst det kanske är taskit tänker du nu men think twice! Hur shysst äre egentligen mot denna personen i fråga att varje gång den kommer nära tänker du "fan va jobbit...bara gågågå!!" =DÅLIG STÄMNING!! =Skitsnack.. Förhoppningsvis känner även den här människan av att det svalnat mellan er så take a brake, umgås inte! För så länge man är ifrån varann, dess mindre behöver sinnet förmörkas...

Ahaa ja det här var då lite light emmsticki-ideologi. För närmare förklaringar samt tid för eftertanke och samtal, finns jag att nå på min mobil eller lämpligast på Coffeehouse by George kl 16:00-

   Tackobock...


.........................................................say they love my ass!

När jag klev av bussen imorse gick en man förbi. Han log. Jag log tillbaka. Ren lycka....
     I just cant. I just cant. I just cant control my feet!!!

image76

Issa va helt jävla överhajpad idag. Hm...


Det finns en liten rapp va. Den är jävlit kinky! Blir helt förstörd när jag hör den, ropar "Nämen!" med stora bokstäver och hytter med fingret åt upphovsmannen. Men egentligen...för o va straight ärlig..spelar jag bara. Det är knappast av pryda skäl jag tappar sannsen (näjnäj för emma är inga hårda ord främmande!) Tycker nog helt enkelt att den är lite smått upphetsande faktiskt. Liksom för Issa (det är nog jag som har lärt henne från början. Jävlit stolt! ) finns där ingen gräns för mitt vulgära vokabulär, sanningen ska ju ut, så varför snärja in sig i massa onödiga formuleringar. Frispråkighet flickor! Skäms aldrig...


RSS 2.0