Walking down the Highway.

   "I'm on the road with the best band I know..."
Låt mej nu berätta hur man spenderar en sommarnatt på allra bästa sätt.
Lite sådär halvspontant satte vi oss på bussen till Kålmorden för att softa loss, grilla och bada hemma hos Albanno.

Vi kollade på världens abselut sämsta film. Jag skojjar inte! Den handlade om en attack från yttre rymden som skulle bekämpas med Head&Shoulders. Jag grät och skratta om vartannat...

Ideéns födelse:
Gurra, som är ett helt sjukt stort fan av jordgubbar, incisterade att vi skulle söka upp närmsta självplock mitt i natten för att införskaffa några liter. Emma, som var hyperaktiv av frustration över den extremt skrattretande mjällshampooincidenten, lydde. Vi gick och gick...inte fan fanns där något jordgubbsland? Till slut entrade vi den stora mörka motorvägen, stannade och kände äventyrslustan slå till. Vi fick en strålande, sinnessjuk ide: Låt oss gå hem nu.
 
Förberedelser:
Packning utav skorpor och choklad, uppväckning utav tjurig Chiliean och ett enormt pepptalkande skedde och vi begav oss iväg. Det var mörkt. Det var kallt. Det var jäääävlit spännande!

En sjuk upptäckt:
Jag tittade (efter cirka två timmar) ned i väggrenen. Vad ser jag? En bild på en naken tjej. Hahaha en porrfilm! tänker jag och plockar upp. Men hör och häpna....det skulle komma att bli en djupare chock än vad jag nånsin kunnat föreställa mej... Det kunde ha varit en "vanlig" porrfilm. Det kunde ha varit typ bögporr.. Men det var en DVD med SHEMALEPORR!!!!! GHAAAA tjejjen på bilden hade SNOPP!!! Jag har nog aldrig blivit så chockad....

Resan fortsätter:
Efter en tredjedels konstant asfaltstraskande gav John upp och liftade sista biten. Emma & TvillingGurra  såg solen gå upp över Bråviken. Asså shit, att stå på motorvägen i absolut tystnad klockan fyra på morgonen och känna världens vakna är verkligen bland det vackraste/sjukaste/härligaste jag upplevt på länge. Känslan var minst sagt säregen..

Utmattning:
Strax utanför Maxi bar helt enkelt benen inte längre. Vi hade gått i stort sätt tre timmar i sträck och la oss rakt uppåner på en gräsmatta. Solen sken. BillieTheVision spelade lugna toner i varsin hörlur. Vi småpratade och käka upp det sista av matsäcken. Jag hade seriöst inte haft nåt emot att somna där på tistlarna.

En tyst stad:
En liten sockerdal gjorde det extremt nödvändigt att stanna för Gott&Blandat-inköp på Statoil. Nu tänker ni "Asså det har ju varit skitväder hela veckan. Hur kan ni ha haft det så angemänt" Jo men jag ska säjja er att klockan sju på morgonen är det konstigt nog asbra väder! Norrköping City låg helt folktom där vi traskade fram. Benen sas av Gurra mycket klockrent vara "stumma". Bedövningen var sannerligen efter 30 kilometer fullkomlig.

Framme:
När vi började vår vandring såg vi bara mörker, motorväg och timmar av trask framför oss. En gäckande bild av ett gult höghus i Hageby kändes overkligt och väldigt avlägset då. Att sedan 6 timmar senare stå framför det i strålande sol och i en kropp utan känsel från ljumskarna och nedåt var om möjligt ännu mer overkligt och distansierat. Hjärnan hade lixom slutat fungera. Allt var dröm.

Sammanfattning:
Världens kanske sjukaste och mest otippade ide blev till ett spännande, utmattande och underbart äventyr jag sent ska glömma och aldrig lär ångra. Att promenera längs E4:an en hel natt är inget man gör varje dag, om ens nånsin! Haha jag citerar min vandringskamrat "Emma&Gurra. Lite snack och extremt mycket handling! "

Kålmorden-Norrköping. 6 timmars gående och en sju helvetes smärta i benen...

Kommentarer
Postat av: Gurra

Jag har aldrig sagt det förr men jag kommer garanterat säga det igen: Man spenderar alldeles för få nätter gående längs E4:an!

2008-06-23 @ 15:24:46
Postat av: LP

fan också! min och jossans promenad till söderköping har haft förstaplatsen rätt länge, men detta tar alla pris!

2008-06-23 @ 16:34:53
Postat av: Emma svarar:

Oyeah...vi e kungar helt enkelt! ;)

2008-06-23 @ 16:46:19
Postat av: Sars

du är tokig och äventyrslysten, en spännande kombo. :)

2008-06-24 @ 18:03:46
URL: http://sarahingeborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0